Tagarchief: medicijnen

Tostran

Tostran is een gel dat wordt gebruikt bij mannen die zelf te weinig of geen testosteron produceren (hypogonadisme). De heldere en kleurloze gel bevat het mannelijk hormoon testosteron. Het wordt geleverd in flacons die 60 gram gel bevatten. Een gram gel bevat 20 gram testosteron. De flacons hebben een pompmechanisme dat een vaste hoeveelheid gel afgeeft.

Een belangrijk voordeel van een gel is dat de testosteronspiegel in het bloed veel minder wisselt als je dit vergelijkt met capsules of injecties. Hierdoor heb je veel minder kans op stemmingswisselingen en wisselingen in je libido.

Er wordt aanbevolen om elke dag 3 gram gel (60 mg testosteron) op een vaste tijd bijv. na douchen of baden in te smeren. Daarna moet de gel enkele minuten intrekken. De gel kan op de schouders, armen en buik worden gesmeerd. Na het aanbrengen is het wel belangrijk om goed de handen te wassen en de ingesmeerde delen te bedekken.

Waar kan ik Tostran bestellen?

➫ ➫ ➫ Online Tostran bestellen ➫ ➫ ➫

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Priligy

Priligy is de merknaam van de werkzame stof Dapoxetine en is een specifiek geneesmiddel voor de behandeling van vroegtijdige zaadlozing (primaire ejaculatie) bij mannen.  Priligy is het eerste orale medicijn (tablet) dat goedgekeurd is voor deze aandoening.

Recidiverende premature ejaculatie is een gemeenschappelijke seksueel probleem en kan voorkomen op elke leeftijd. Mannen die hier last van hebben krijgen een orgasme en ejaculeren vóór of tijdens de eerste één tot twee minuten van de werkelijke geslachtsgemeenschap. Op de lange termijn kan vroegtijdig klaarkomen leiden tot emotionele stress voor beide partners. Psychologische factoren zijn vaak de oorzaak van het probleem, maar bij sommige mannen spelen de fysische invloeden ook een rol. De timing van de zaadlozing wordt beïnvloed door het hormoon serotonine.

Er zijn twee varianten op de markt één van 30mg en van 60mg van de werkzame stof dapoxetine. Normaal gesproken begin je altijd met 30mg omdat dit bij de meeste mannen voldoende is om te snel klaarkomen te voorkomen.

Neem de pil één tot drie uur voordat je seksueel actief bent met een flink glas water. Het pilletje is namelijk bitter, dus kan zonder water een nare smaak in de mond achterlaten. Als je de pil neemt nadat je gegeten hebt, dan kan het langer duren voordat het werkt, dus houdt hier rekening mee. Het kan echter geen kwaad om dit wel te doen. Verder is het belangrijk om te weten dat je slechts één pil per 24 uur mag nemen. Priligy is bedoeld voor mannen tussen de 18 en 65 jaar.

Je kunt een beetje duizelig worden als je opstaat na gebruik van dit medicijn omdat je bloeddruk gedaald is. Om dit en misselijkheid te voorkomen is het belangrijk dat je niet uitgedroogd bent tijdens het gebruik van Priligy. Drink daarom altijd voldoende en je zult minder last krijgen van bijwerkingen.

Het is niet aan te raden om Priligy te gebruiken als je veel alcohol hebt gedronken, of om veel alcohol te drinken tijdens het gebruik. Dit kan bijwerkingen als flauwvallen en duizeligheid veroorzaken en het effect van de pil onvoorspelbaar maken.

Waar kan ik Priligy bestellen?

➫ ➫ ➫ Online Priligy bestellen ➫ ➫ ➫

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Epianal

Wat is Epianal?

De werkzame stof in Epianals is Polidocanol. Polidocanol werkt licht jeuk- en pijnstillend. Het wordt gebruikt bij aambeien.

Aambeien kunnen ontstaan door harde ontlasting of verstopping, als u te hard moet persen. Bij ouderen en zwangere vrouwen verslapt het weefsel makkelijk, zodat zij eerder aambeien krijgen.
Een aambei kan irritatie en jeuk aan de anus veroorzaken. Dit komt doordat de anus niet meer goed wordt afgesloten en vocht de huid van de anus irriteert. U ziet vaak ook een beetje helderrood bloed bij de ontlasting, dat ontstaat door beschadiging van de aambei.

Waarvoor wordt Epianal gebruikt?

Bij jeuk en irritatie kunt u zinksulfaat vaselinecrème rond de anus smeren. Heeft u vooral veel last van pijn, dan kunt u lidocaine vaselinecrème gebruiken. De combinatie polidocanol en oleaatnatrium werkt ook jeuk- en pijnstillend.

Zetpillen zijn geschikt bij aambeien die naar buiten komen. Met een zetpil is een aambei goed naar binnen te duwen, maar zetpillen werken minder goed dan een crème doordat de werkzame stoffen vaak te hoog in de darm terechtkomen, terwijl ze eigenlijk dicht bij de sluitspier hun werk moeten doen. Als u voornamelijk last heeft van jeuk en irritatie is een crème geschikter.

De crème vormt een verzachtend laagje op de huid rond de anus. De combinatie polidocanol en oleaatnatrium werkt ook jeuk- en pijnstillend. De werking begint direct. Het kan echter wel twee weken duren voordat uw klachten geheel verdwijnen. Is het dan nog niet over, dan is het raadzaam uw arts te raadplegen.

Waar kan ik Epianal bestellen?

➫ ➫ ➫ Online Epianal bestellen ➫ ➫ ➫

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Differin

Wereldwijd neemt de Differin gel al tien jaar een prominente plaats in bij de behandeling van acne. Internationaal onderzoek van IMS Health toont aan dat Differin het meest voorgeschreven lokale anti-acnemiddel is.

Wat is Differin?

De Differin gel is een middel dat kant-en-klaar te verkrijgen is, men kan er geen resistentie voor opbouwen en de gel is goed te gebruiken naast andere behandelingen.

Waar wordt het voor gebruikt?

Differin kan voorgeschreven worden aan patiënten met comedonen, papels en pustels en nodulen.

Een keer per dag voor het slapen gaan in een dun laagje aanbrengen. Let daarbij goed op dat de gel niet op uw lippen, in uw mond, ogen of op slijmvliezen komt.
Zie ook de gebruiksaanwijzing op het etiket. De gel is veilig en makkelijk te gebruiken door patiënten en het vlekt niet.

Waar kan ik Differin bestellen?

➫ ➫ ➫ Online Differin bestellen ➫ ➫ ➫

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Canesten Gyno

Wat is Canesten Gyno en waarvoor wordt het gebruikt?

Een vaginale schimmel-infectie heeft zeker niets te maken met een slechte hygiëne. Het is een gevolg van een verstoring van het microbiologisch evenwicht in de vagina. Bij veel vrouwen hebben veranderingen in de lichamelijke gesteldheid (en vaak ook antibiotica) een zodanige invloed op het inwendige van de vagina, dat er een schimmeltje (Candida) kan gaan groeien; het zgn microbiologisch evenwicht is dan verstoord. De schimmel veroorzaakt verschijnselen als ernstige jeuk, roodheid, opgezwollen vagina-slijmvlies en witte tot gekleurde, soms riekende en brokkelige afscheiding. Clotrimazol beschadigt de celwand van de schimmel, zodat de schimmel bouwstoffen verliest en afsterft. De behandeling kan bestaan uit een eenmalige stoot-kuur, een kuur van 3 of een kuur van 6 dagen (mn bij steeds terugkeren). Het resultaat van een kuur merkt u binnen een dag tot enkele dagen: de irritatie, jeuk en afscheiding nemen af en verdwijnen.

Als ik pas met dit middel begin, waar moet ik dan op letten?

* Heeft u dit middel als kuur gekregen (3 of 6 dagen), onderbreek de kuur dan niet en maak hem geheel af, ook al zijn uw klachten al vóór afloop van de kuur verdwenen; dit betekent nog niet dat alle schimmel verdwenen is.

* Gebruik tijdens de menstruatie is af te raden. Vallen kuur en menstruatie samen, begin dan pas met de kuur als de hevigste bloeding voorbij is.

* Na het inbrengen kunt u geslachts-gemeenschap hebben. De anticonceptie-pil blijft betrouwbaar. Om her-infectie via uw partner te voorkomen, kunt u evt condooms gebruiken. Gebruikt u de vaginaal-tabletten, dan kunt u beter wachten met vrijen tot de tablet geheel is opgelost, anders werkt de tablet onvoldoende. Gebruikt u de crème, wees er dan op bedacht dat hulpstoffen in de crème het rubber van condooms kunnen aantasten; condooms kunnen daardoor makkelijker scheuren.

Hoe moet ik dit middel precies gebruiken?

Breng de crème of tablet ’s avonds vóór het slapen gaan in, om weglekken te voorkomen. Vul de applicator met de crème of tablet. Ga op de rug liggen met enigszins gebogen, gespreide benen, en breng de gevulde applicator diep in de vagina. Druk dan de applicator leeg. Gooi na gebruik de applicator weg (voor eenmalig gebruik).

Hoe lang duurt het voordat dit middel werkt?

De schimmeldodende werking begint direct na het inbrengen. Na enkele dagen moeten uw klachten verdwenen zijn.

Waar kan ik Canesten bestellen?

➫ ➫ ➫ Online Canesten-Gyno bestellen ➫ ➫ ➫

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Zyban

Roken is een verslaving die bijdraagt aan aandoeningen waardoor duizenden mensen per jaar overlijden.
De meeste rokers beseffen dat roken schade toebrengt aan hun gezondheid maar vinden het moeilijk om van de verslaving af te komen. Er zijn vele methoden om van het roken af te komen.
Sommige mensen kunnen gewoon stoppen of gebruiken nicotine pleisters of kauwgum. Dit werkt echter niet voor iedereen. Zyban is een nicotine vrije pil die u kan helpen de verslaving te doorbreken.

Wat is Zyban?

Zyban is een stof die een uitwerking heeft op de dopaminehuishouding in de hersenen. Er komt bij gebruik van Zyban meer dopamine vrij. Dopamine zorgt ervoor dat men zich beter voelt. Op deze manier helpt Zyban de ontwenningsverschijnselen te onderdrukken.

Waar wordt Zyban voor gebruikt?

Zyban is een middel om te stoppen met roken en is alleen op recept verkrijgbaar. Zyban bevat geen nicotine. Zyban helpt de ontwenningsverschijnselen te remmen waardoor het stoppen met roken wordt vergemakkelijkt.

Waar kan ik Zyban bestellen?

➫ ➫ ➫ Online Zyban bestellen ➫ ➫ ➫

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Dalacin-T

Wat is Dalacin-T?

Dalacin T is een antibioticum van de lincomycinegroep, het remt de groei van sommige bacteriën. Het werkzame bestanddeel is clindamycin, overeenkomend met 10 mg clindamycine per ml lotion. Andere bestanddelen zijn propyleenglycol, isopropylalcohol en gezuiverd water.

Waar wordt het voor gebruikt?

Clindamycin is een antibioticum van de lincomycinegroep, het remt de groei van sommige bacteriën. Artsen schrijven clindamycine op de huid voor bij acne.

Bij deze aandoening zijn de poriën in de huid van het gezicht, de rug, schouders of borst verstopt. De talgklieren in de huid produceren talg, een vet waarmee de huid zichzelf beschermt. Door hormoonveranderingen, zoals in de puberteit, wordt meer talg aangemaakt. Bovendien laat de hormoonverandering de huid sterker groeien, wat de poriën afsluit. De talg hoopt zich dan op en mee-eters ontstaan.

Soms raken de poriën geïnfecteerd met de acnebacterie (Propionibacterium acnes). Door woekering van deze bacterie barst de porie open, gaat de plek ontsteken en ontstaan pukkels en puistjes.

Waar kan ik Dalacin-T bestellen?

➫ ➫ ➫ Online Dalacin-T (creme) bestellen ➫ ➫ ➫

➫ ➫ ➫ Online Dalacin-T (lotion) bestellen ➫ ➫ ➫

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)