Tagarchief: haartjes laseren met lichtimpulsen

Silk’n Sensepil

Bent je op zoek naar een manier om vrijwel pijnloos te ontharen? Met de Silk’n Sensepil ontdoe je jouw benen, armen, oksels, bikinilijn en gezicht voortaan ongewenste beharing met behulp van lichtenergie. Ontharen met licht is een wetenschappelijk bewezen methode die ook in schoonheidssalons wordt toegepast. Met de Sensepil kan dit nu in het comfort van jouw eigen woning. Harsen en epileren zijn pijnlijke behandelmethoden. En deze middelen kunnen tijdelijk jouw haar (en haargroei) verminderen of verwijderen. Maar ontharen met lichtimpulsen werkt gemakkelijker en je voelt er vrijwel niets van. De Silk’n Sensepil pakt het grondig aan. De machine schakelt met behulp van licht de haargroei uit door deze tot aan de wortel aan te pakken.

Een professionele oplossing voor thuisgebruik

De Silk’n maakt geen gebruik van pincetten of trimmers maar van Home Pulsed Light, een technologie speciaal ontwikkeld voor het effectief verwijderen van ongewenste haargroei in het comfort van jouw eigen huis. Hierdoor heeft het handzame apparaat veel weg van de machines ingezet door schoonheidsspecialisten. Echter, deze mechanische bullebakken maken gebruik van hoge doseringen die de haarzakjes vernietigen. Bovendien is de behandeling veelal pijnlijk. Zo niet in het geval van de Sensepil. Deze maakt gebruik van een zeer lage dosering van optische energie, die het haarzakje voor een langere periode in een rustfase brengt. Dat wil zeggen, dat er niets definitief vernietigd wordt. De Sensepil biedt jou dan ook louter de lusten, en niet de lasten, van een professioneel ontharingssysteem.

Gegarandeerd een lange tijd een zijdezacht resultaat

Jarenlang hebben alleen professionele klinieken gebruik mogen maken van dit soort ontharingssystemen. Maar nu is eindelijk voor jou de tijd aangebroken om het heft in handen te nemen. Het heft van de Silk’n Sensepil welteverstaan. Je zult al snel merken, dat het apparaat, in tegenstelling tot een epilator of ladyshave, jouw huid met minimale inspanning lange tijd zijdezacht houdt. Zeker indien jij je aan de volgende tijdsplanning houdt. Houd tussen de eerste vier ontharingsbehandelingen circa twee weken tijd om jouw huid aan de procedure te wennen. En laat tussen de vijfde tot zevende behandeling ongeveer vier weken. Vervolgens hoef je de Silk’n er alleen nog maar af en toe bij te halen. Alleen zo ben jij verzekerd van het beste resultaat.

Unieke eigenschappen

Er zijn meer lichtontharingsapparaten op de markt. Maar deze verbleken allemaal bij de Silk’n Sensepil. Hij heeft namelijk een aantal zaken die hem een streepje voor geven op de anderen. Zo is hij als enige lichtontharingsapparaat met zorg in het gezicht te gebruiken. Daarnaast heeft de Silk’n Sensepil een automatische huidsensor. Deze detecteert de kleurtint van de huid, zodat de lichtintensiteit automatisch aangepast wordt naar het juiste niveau.

Welke producten kan ik voor het laseren van haren bestellen?

>>>> Online Silk’n Sensepil bestellen <<<<

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)