Tagarchief: Afvallen

Bio-Carnitine

Carnitine is een vitamine-achtige stof, die van nature in het lichaam voorkomt. Samen met stoffen als Q10, is carnitine betrokken bij het op peil houden van de celstofwisseling. Hierbij worden vetzuren, koolhydraten, eiwitten en alcohol omgezet in energie.

Carnitine zorgt voor het transport van deze stoffen naar de verbrandingsmotor in de cellen. Daarom is deze stof van vitaal belang. Bij grote fysieke inspanning heeft een carnitine-aanvulling op de voeding onder meer invloed op de verhoging van de capaciteit van spieren om energie te produceren, om prestaties te verbeteren en vermindering van de vorming van melkzuur in de spieren en geeft daarmee minder kans op kramp
Dosering1 capsule per dag, bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in zijn geheel innemen.

Waar kan ik Bio-Carnitine bestellen?

➫ ➫ ➫ Online Bio-Carnitine bestellen ➫ ➫ ➫

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alli Orlistat

Wat is Alli Orlistat

De dieetpil Alli is de enige ‘over de toonbank’, door het Comité voor geneesmiddelen goedgekeurde afslank ondersteuningsmiddel voor volwassenen. Alli is een geneesmiddel dat de werkzame stof Orlistat bevat. Dit geneesmiddel is hetzelfde als het reeds in de Europese Unie (EU) goedgekeurde Xenical, echter een lagere dosering.

Wat doet Alli Orlistat

Alli Orlistat is een middel tegen zwaarlijvigheid, dat geen invloed heeft op de eetlust. De werkzame stof Orlistat blokkeert enzymen die vet verteren (lipasen) in de maag en darm. Wanneer deze enzymen geblokkeerd worden, kunnen zij bepaalde vetten in de voeding niet verteren; hierdoor kan ongeveer 25% van het ingenomen vet onverteerd de darm passeren.

Het lichaam kan deze voedingsvetten niet gebruiken als energiebron of omvormen tot vetweefsel. Dit draagt bij tot gewichtsverlies. In tegenstelling tot andere gewichtsverlieshulpmiddelen en dieetpillen, zal Alli Orlistat je niet zenuwachtig, onrustig of prikkelbaar maken.

Alli 60 mg is zonder doktersvoorschrift verkrijgbaar.

Waar kan ik Alli bestellen?

➫ ➫ ➫ Online Alli Orlistat bestellen ➫ ➫ ➫

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Xenical

Wat is Xenical?

Xenical is een geneesmiddel dat wordt toegepast bij de behandeling van zwaarlijvigheid (obesitas) samen met een dieet dat een lage hoeveelheid calorieën bevat. Xenical wordt door een dokter voorgeschreven voor de behandeling van patiënten met obesitas met een “body mass index” (BMI) groter of gelijk aan 30 kg/m2 en van patiënten met overgewicht (BMI groter of gelijk aan 28 kg/m2) en met daarmee gepaard gaande risicofactoren. Xenical is werkzaam in het spijsverteringssysteem. Daar bindt het aan enzymen (lipasen) en remt daarmee de werking van deze lipasen. De minder werkzame lipasen zijn hierdoor niet in staat de vetten, die tijdens een maaltijd zijn gegeten, af te breken. Ongeveer een derde deel van de hoeveelheid vet uit het voedsel zal op deze manier niet door het lichaam opgenomen worden en zal onverteerd uit het lichaam verwijderen. Het lichaam kan daardoor dit voedingsvet niet als bron van energie gebruiken en het omzetten in vetweefsel.

Hoe ontstaat overgewicht?

De hoeveelheid energie die mensen door te eten tot zich nemen, varieert sterk van persoon tot persoon. De hoeveelheid energie die ze per dag verbruiken dus ook. Wanneer je meer calorieën verbruikt dan dat je via de voeding binnen krijgt, dan zal je gewicht verliezen. Als je meer calorieën binnen krijgt via de voeding dan dat je verbrandt, dan zal je in gewicht toenemen. Het is dan ook belangrijk het voedings- en bewegingspatroon dusdanig aan elkaar aan te passen, dat er een evenwicht is tussen energie-inname en energieverbruik.

Welke behandelingsmogelijkheden zijn er?

Het succesvol tegengaan van overgewicht of obesitas vereist een multidisciplinaire aanpak. De kans op blijvend resultaat neemt toe wanneer voedings- en bewegingsadviezen en eventuele behandeling met medicijnen worden gecombineerd.

Waar kan ik Xenical bestellen?

➫ ➫ ➫ Online Xenical bestellen ➫ ➫ ➫

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Bional Ideaal Gewichtcapsules

Waar werkt het voor?

Ideaalgewicht kan worden gebruikt voor een trage stoelgang maar ook om af te vallen (Phaseolus voorkomt dat koolhydraten volledig worden opgenomen). Aangeraden wordt om voorzichtig te beginnen met 1à 2 capsules per dag. U dient voorzichtig te zijn met pilgebruik (eerst de pil, 2 uur daarna Ideaalgewicht) en niet overdoseren. Het is een plantaardig geconcentreerde combinatie. Bij chronisch gebruik wordt geadviseerd om Ideaalgewicht om de dag toe te dienen

Wat zit er in?

Senna, dit extract is darmreinigend, ontslakkend en stimuleert de darmwerking · Phaseolus: een extract dat verhindert dat bepaalde suikers worden opgenomen · Betulae, is voor een goede vochthuishouding in de darm maar ook in de rest van het lichaam · Ononidis, dit extract ondersteunt de darmen en de nieren voor een goede vochtbalans

Dosering en gebruik

1 capsule ’s avonds na de maaltijd. Afhankelijk van de lichamelijke reactie tot maximaal 3 capsules per dag met water innemen. Ideaalgewicht behoudt ook na langdurig gebruik haar volledige werking.

Waar kan ik Bional Ideaal Gewichtscapsules bestellen?

➫ ➫ ➫ Online Bional Ideaal Gewichtcapsules bestellen ➫ ➫ ➫

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alli

Wat doet dit medicijn en waarvoor wordt het gebruikt?

De werkzame stof in Alli is orlistat. Orlistat is een vermageringsmiddel. Het zorgt ervoor dat uw lichaam minder vet uit het voedsel kan opnemen. Artsen schrijven het voor bij overgewicht.

Overgewicht

Verschijnselen
Bij overgewicht (obesitas) gaat het om de verhouding tussen gewicht en lengte. Dit noemen we de Body Mass Index (BMI, ook wel de Quetelet-index genoemd). Uw BMI kunt u berekenen door uw gewicht in kg te delen door het kwadraat van uw lengte in meter.

Bijvoorbeeld: 72 (kg)/1.702 (m2) = 25. U kunt uw BMI ook hier berekenen.

Bij een BMI boven de 25 is sprake van overgewicht, boven de 30 van ernstig overgewicht. Bij overgewicht heeft u meer kans op schade aan uw gezondheid, zoals aandoeningen van hart en vaten. Door overgewicht te verminderen, verlaagt u de kans op dergelijke aandoeningen.

Behandeling
De beste manier om overgewicht tegen te gaan, is minder energierijk, dus minder calorieën, te eten en meer te bewegen. Heeft u erg veel overgewicht, dan kunt u daarbij orlistat gebruiken.

Artsen schrijven orlistat voor als uw BMI boven een bepaalde grens ligt. Namelijk 28 of hoger als u een aandoening heeft die door overgewicht kan verergeren, zoals hoge bloeddruk, verhoogd vetgehalte in het bloed of diabetes mellitus.

Als u verder nergens last van heeft, schrijft de arts dit middel pas voor bij een BMI van 30 of hoger. Wel kunt u orlistat in lagere sterkte zonder recept bij uw apotheek kopen als u een BMI van 28 of hoger hebt en dit middel graag wilt gebruiken.

Werking
Orlistat heeft zijn werking in de darmen. Het vermindert de opname van vet uit uw voeding in de darmen. Er blijft daardoor meer vet in de darmen. Dit vet komt er via de ontlasting weer uit.

Effect
Met behulp van orlistat kunt u ongeveer tien procent van uw gewicht verliezen.

Bijwerkingen van dit medicijn?
Behalve het gewenste effect kan dit medicijn bijwerkingen geven. De belangrijkste bijwerkingen zijn maagdarmklachten, hoofdpijn en griep.

Regelmatig
•Maagdarmklachten, zoals zachte, vettige of olie-achtige (soms waterdunne) ontlasting, meer aandrang om te ontlasten of ongewild verlies van ontlasting, winderigheid en een onaangenaam gevoel in de buik. Deze bijwerkingen ontstaan doordat meer vet in de ontlasting achterblijft. U kunt deze bijwerking verminderen door minder vet te eten.

•Hoofdpijn.

•Griep en verkoudheid.

Zelden

•Eerder gaatjes in uw gebit of tandvleesproblemen. Poets en flos daarom extra goed. Laat eventueel uw tandarts vaker uw gebit controleren.
Zeer zelden

•Overgevoeligheid voor dit middel. Dit merkt u aan huiduitslag en galbulten. Raadpleeg bij deze verschijnselen uw arts. In zeer zeldzame gevallen kan ernstige overgevoeligheid ontstaan met benauwdheid, opgezwollen lippen, tong of gezicht, of flauwvallen. Stop dan met het gebruik en ga onmiddellijk naar een arts of Eerste-Hulpdienst. U mag dit medicijn dan niet meer gebruiken. Geef aan de apotheek door dat u overgevoelig bent voor orlistat. Het apotheekteam kan er dan op letten dat u het middel niet opnieuw krijgt.
•Leveraandoeningen. U kunt dit merken aan een gevoelige, opgezwollen buik of een gele verkleuring van het oogwit of van de huid. Waarschuw dan uw arts.
Raadpleeg uw arts als u te veel last heeft van één van de bovengenoemde bijwerkingen of als u andere bijwerkingen ervaart waar u zich zorgen over maakt.

Hoe, wanneer en hoe lang?

Kijk voor de juiste dosering op het etiket van de apotheek.

Wanneer?
•Neem dit medicijn maximaal drie keer per dag in, vlak voor, tijdens of uiterlijk binnen een uur na een maaltijd. Het kan er dan voor zorgen dat minder vet van de maaltijd uit uw darmen in het lichaam wordt opgenomen.
•Orlistat werkt alleen als er vet aanwezig is in uw maaltijd. Het is daarom niet nodig dit medicijn in te nemen als u een maaltijd overslaat of een maaltijd gebruikt waar geen vet inzit.
Hoe lang?
•Binnen drie maanden nadat u met dit middel bent begonnen, hoort u minstens vijf procent te zijn afgevallen. Is dit niet het geval, dan werkt dit middel bij u onvoldoende en heeft verdere behandeling met dit medicijn geen zin.
•Gebruik dit middel niet langer dan twee jaar achtereen, zonder recept maximaal 6 maanden. Het is nog niet bekend of langdurig gebruik veilig is.

Dosis vergeten?

Het is belangrijk dit medicijn consequent in te nemen. Mocht u toch een dosis zijn vergeten, dan kunt u het binnen een uur na de maaltijd nog innemen. Daarna heeft het waarschijnlijk geen zin meer. Bij de volgende maaltijd neemt u gewoon weer de normale dosis. Neem dus nooit een dubbele dosis.
Autorijden, alcohol, voeding?

Als ik dit medicijn gebruik, mag ik dan…
autorijden en alcohol drinken?
Bij dit middel zijn hiervoor geen beperkingen. Bedenk wel dat u van alcohol aankomt.

alles eten?
•Combineer dit medicijn met een evenwichtig vermageringsdieet. Het heeft dan een optimaal effect. Bovendien houdt het effect dan aan zodra u met dit afslankmiddel stopt. Vraag uw arts of een diëtist om advies over het dieet.
•Eet tussen de maaltijden door zo min mogelijk vette tussendoortjes, zoals koek, chocola of chips. Hoe meer vet u eet, hoe meer last u kunt hebben van olie-achtige ontlastingen ongewild verlies van ontlasting. Deze bijwerkingen komen namelijk doordat het vet dat u eet, grotendeels niet wordt opgenomen in uw lichaam, maar in uw ontlasting terechtkomt.

Heeft dit medicijn een wisselwerking met andere medicijnen?

Dit middel heeft wisselwerkingen met andere medicijnen. De medicijnen waarmee de belangrijkste wisselwerkingen optreden, zijn de volgende.

•Ciclosporine, een afweeronderdrukkend middel. De hoeveelheid hiervan in uw bloed kan afnemen als u dit vermageringsmiddel gaat gebruiken. Uw arts zal de dosering waarschijnlijk aanpassen. Als u stopt met het vermageringsmiddel, kan de hoeveelheid ciclosporine weer te veel toenemen, waardoor uw afweer te veel afneemt en u sneller infecties oploopt. Ook kunnen uw nieren schade kan oplopen. Stop daarom alleen in overleg met uw arts. Uw arts zal dan uw nierfunctie en de hoeveelheid ciclosporine het bloed controleren en mogelijk de dosering aanpassen.
•Als u de anticonceptiepil gebruikt, houd er dan rekening mee dat waterdunne diarree voorkomt bij 1-10% van de gebruikers van orlistat. U kunt dit beperken door minder vet te eten. Bij waterdunne diarree wordt de pil niet goed opgenomen. Gebruik condooms bij het vrijen als u hier last van heeft. Als de waterdunne diarree 2 dagen of langer heeft aangehouden, volg dan de adviezen die gelden bij het vergeten van de pil, deze zijn te vinden op apotheek.nl bij de medicijntekst van uw merk anticonceptiepil onder het kopje ‘dosis vergeten’.
•Gebruik geen laxeermiddelen als u orlistat gebruikt. Orlistat kan ook al laxerend werken.

Zwangerschap en borstvoeding?

Over het gebruik van dit medicijn tijdens de zwangerschap is nog te weinig bekend. Meld het in elk geval aan uw arts en apotheker zodra u zwanger bent of binnenkort wilt worden.

Borstvoeding
Wilt u borstvoeding geven, overleg dan met uw arts. Dit medicijn komt waarschijnlijk niet in de moedermelk terecht. Uw arts kan eventueel controleren of de baby bijwerkingen krijgt. In het algemeen is het echter onverstandig af te vallen als u borstvoeding geeft. Overleg hierover met uw arts.

Stoppen met dit medicijn?

U kunt op elk moment in één keer met het gebruik van dit medicijn stoppen.

Hoe en waar is dit medicijn verkrijgbaar?

Orlistat is sinds 1998 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Xenical in capsules (120 mg) en onder de merknaam Alli zonder recept in capsules (60 mg), alleen verkrijgbaar bij de apotheek.

Als u last heeft van overgewicht en orlistat 60 mg wilt kopen in de apotheek, krijgt u hierover advies van de apotheker. Om een goed advies te kunnen geven, heeft de apotheker informatie over uw klachten en andere medische informatie van u nodig. Aan de hand hiervan kan uw apotheker u adviseren en ook controleren of orlistat samen gaat met uw andere medicijnen.

>>>> Direct online Alli bestellen <<<<

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Tips voor een strakke buik

Last van buikvet? Of wil je gewoon een platte buik, strakke buik of misschien wel een wasbordje? Alles is mogelijk, afhankelijk van je doel en inzet. Wat je doel ook is, de volgende 10 tips gelden altijd. Gebruik ze als leidraad in jouw strijd tegen je buikje.

Tip 1:

Eet gezonder en minder junk food. Vervang chips, koekjes en chocola door fruit. Je zal het verschil zeker merken.

Tip 2:

Let eens op hoeveel frisdrank en vruchtensap je drinkt op een dag. Dat is bij sommigen behoorlijk veel. Als je alleen dat al zou laten scheelt dat al heel veel calorieën. Drink liever gewoon water of thee.

Tip 3:

Dit is de belangrijkste tip voor het krijgen van een platte buik. Als je een platte buik wil zul je eerst vet moeten verbranden. Doe elke dag minstens 30 minuten cardio training maar voeg wel elke week 2 rustdagen in. In principe is alle beweging waarbij je gedurende langer dan 20 minuten een verhoogde hartslag hebt goed. Ga dansen, joggen, zumba volgen, zwemmen, fietsen of gewoon stevig wandelen.

 Tip 4:

Eet veel magere eiwitten (zoals bonen, noten en mager vlees), fruit, donkere groenten en volkoren producten. Let wel op dat het echt volkoren producten zijn en niet gewoon donkere soorten zoals bruin brood. Volkoren producten geven je langer een vol gevoel dan bijvoorbeeld witbrood, pasta en rijst. Vermijd ook zoveel mogelijk volvette zuivelproducten. Magere soorten kun je wel met mate gebruiken.

Tip 5:

Om alle buikspieren te trainen moet je je buikspieroefeningen variëren. Crunches zijn voor de bovenste buikspieren, leg raises voor de onderste buikspieren en side bends voor de obliques (love handles). Natuurlijk zou je elke dag 100 crunches kunnen doen. Maar als er een laagje vet overheen zit zie de resultaten niet. Dus met alleen buikspieroefeningen krijg je geen strakke buik.

Tip 6:

Overweeg ook krachttraining te doen. Als je spiermassa toeneemt verbruikt je lichaam meer calorieën en verbrand je dus meer lichaamsvet. Je lichaam wordt uiteraard strakker en je krijgt minder kans op blessures omdat je fitter bent.

Tip 7:

Het optimaliseren van de werking van je stofwisseling is cruciaal. Hoe beter je stofwisseling werkt hoe meer energie (dus ook buikvet) vet je verbrandt. Ook als je niets doet. Om je stofwisseling te versnellen zou je het aantal maaltijden per dag op moeten voeren naar 6 tot 8. Eet elke 2 tot 3 uur een kleine maaltijd. Deze hogere frequentie zal je stofwisseling in een hogere versnelling brengen. Een kleine waarschuwing: eet niet te veel. Alleen kleine maaltijden.

Tip 8:

Doe elke dag je buikspieroefeningen. Maar dan ook elke dag. Als je niet consistent bent werkt het niet. De enige persoon die jou tegenhoudt om een wasbordje te hebben ben jijzelf!

Tip 9:

Eet niets meer twee uur voor je gaat slapen. Je lichaam gaat in een lagere versnelling tijdens je slaap en dan is het niet goed meer in staat om voedsel te verteren.

Tip 10:

Probeer steeds als je zit je buikspieren aan te spannen, even vasthouden en weer ontspannen. Herhaal dit zo vaak mogelijk. Erg simpel maar ook erg effectief. Je kunt dit bijvoorbeeld doen in de auto, het openbaar vervoer, op je werk en thuis op de bank.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Wetenschappelijk bewezen afslankmiddel: Alli

Alli is het eerste en enige EU- geregistreerdfe geneesmiddel bij gewichtsverlies. Het is geen wonderpil of snelle oplossing, maar het moedigt een constant en geleidelijk verlies van het gewicht aan en beloont je pogingen waar het er toe doet en dat is op de weegschaal. Verder stimuleert of onderdrukt Alli de eetlust niet, maar is geformuleerd om alleen in je spijsverteringssysteem te werken. Alli voorkomt dat bepaalde hoeveelheden van het vet dat je eet wordt opgenomen en dit kan je gewichtsafname met 50% doen toenemen in vergelijking met diëten alleen. Dus Alli kan je voor elke 2 kilo die je op eigen kracht afvalt nog een extra kilo doen kwijtraken.

De Europese Commissie heeft besloten dat het afslankmedicijn Alli op de Europese markt gebracht mag worden. Van Alli is wetenschappelijk aangetoond dat het helpt om gewicht te verliezen. Deze goedkeuring door de EU geldt als een primeur, want Alli is daarmee het allereerste product ten behoeve van gewichtsverlies waarvoor de EU goedkeuring verleent, dat zonder recept te verkrijgen zal zijn.

Nu de Europese vergunning rond is, zal Alli binnen enkele maanden te verkrijgen zijn voor volwassenen met een BMI van tenminste 28. Meerdere studies, waarvan er een aantal onder leiding stonden van de European Medicines Agency (EMEA), toonden aan dat Alli, in combinatie met een heilzaam dieet, mensen kan helpen om 50% meer gewicht te verliezen dan met slechts een dieet.

Let op niet meer verkrijgbaar

Afslankmiddel Alli bestellen:

Afslankmiddel Alli bestellen »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)