Afpoederen met een make-up fixeerspray

 

Wie kent dat niet, je gaat een avondje uit, dus je zorgt dat je er op en top uitziet. Je zorgt ervoor dat je haar mooi in model zit, dat je leuke en gemakkelijke kleren draagt en natuurlijk de finishing touch is je make-up. Als je uiteindelijk dan in de spiegel kijkt, zie je er oogverblindend uit en bent er klaar voor om uit te gaan.

Helaas blijft je make-up niet de hele avond zitten, maar nu is er een manier om ervoor te zorgen dat het wel de hele avond blijft zitten en niet meer afgeeft. Er is nu een make-up fixeerspray op de markt die ervoor zorgt dat je nooit meer make-upvlekken op je kleding krijgt of dat je make-up na een uur al is verdwenen.

Het enigste wat je hoeft te doen is een paar seconden sprayen op een afstand van twintig centimeter van je hoofd en ondertussen ronddraaiende bewegingen maken met je hoofd en natuurlijk je ogen dicht. Dan nog even dertig seconden wachten en klaar is kees.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)
Afpoederen met een make-up fixeerspray, 8.0 out of 10 based on 3 ratings

2 gedachten over “Afpoederen met een make-up fixeerspray

  1. Hoi Ildi,

   Je hebt de fixeerspray van M.A.C. Cosmetics. Je kunt dit merk o.a verkrijgen bij een aantal Bijenkorf en Douglas winkels of bij de M.A.C. winkel in Amsterdam Kijk op http://www.maccosmetics.nl voor verkoopadressen (100 ml voor € 16,-)

   Ook heb je een fixeerspray van het merk Model in a Bottle. Deze is in de winkel niet te verkrijgen, maar wel op http://www.promakeupstore.com. Dit product werd ook aanbevolen door Oprah Winfrey in haar Favorite Things-show. (60 ml voor € 29,50)

   Moderator

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.