Emla is effectieve verdoving

De functie van het product Emla is zorgen voor een plaatselijke verdoving. Het valt dan ook onder verdovende middelen.

Het product bestaat uit een mengsel van lidocaïne en prilocaïne. En deze combinatie wordt gebruikt in de creme of in pleister om zo de huid of de slijmvliezen te kunnen verdoven.

Emla creme wordt vaak voorgeschreven bij pijn, bijvoorbeeld om de huid of slijmvliezen tijdelijk te verdoven bij kleine ingrepen.

De werkingsduur van Emla op de huid is ongeveer 2 uur en het begint na ongeveer 1 uur te werken. Bij het aanbrengen van Emla op de slijmvliezen werkt het veel sneller, namelijk na 5- 10  minuten en de werkingsduur is hetzelfde.

Emla heeft ook zijn toepassingsgebied gevonden wat betreft het zetten van een tatoeage of het laseren van ongewenste haargroei. Door het middel voor de behandeling op te smeren, zal de huid worden verdooft waardoor de behandeling minder tot geen pijn zal doen.

Ook wordt Emla vaak gebruikt om een vroegtijdige zaadlozing te voorkomen. Het middel zorgt ervoor dat je minder snel klaarkomt, waardoor je meer kunt genieten van de seks.

Recente studies suggereren ook dat een nieuwe actuele spray, bestaande uit lidocaïne en prilocaïne effectief is voor de behandeling van vroegtijdige zaadlozing, zonder dat dit schadelijke gevolgen heeft voor het gevoel om klaar te komen. Deze spray is hier in Nederland (nog) niet te krijgen.

Waar kan ik Emla Creme bestellen?

>>>>> Online emla creme bestellen <<<<<


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (9 votes cast)
Emla is effectieve verdoving, 7.8 out of 10 based on 9 ratings

7 gedachten over “Emla is effectieve verdoving

 1. Ik zou het als ik jou was gewoon proberen. Eerst met een klein beetje beginnen en dan kijken hoe het gaat. Verdoofd het niet voldoende dan kun je altijd nog wat meer opsmeren.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Kan Emla Creme ook gebruikt worden voor het scheren van schaamhaar??? Het geeft nu altijd een vervelend en pijnlijk gevoel als ik mijn schaamhaar eraf scheer, ik dacht als ik dit gebruik dan heb ik er minder last van, heeft iemand hier ervaring mee? of is dit gebied te groot om in te smeren met Emla Creme en hoelang blijft de creme werkzaam? Graag reacties!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Ik ben zeer tevreden over Emla creme, het werkt effectief en snel, waardoor je geen tijden hoeft te wachten voordat je eindelijk verder kunt. Vlak voor de daad even op je eikel smeren en klaar is kees.

  Henk

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 4. Je hoeft het alleen maar op je eikel te smeren en ongeveer een 5 a 10 minuten te laten intrekken. Wel ff handenwassen na het opbrengen!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. Waar moet je Emla creme precies op smeren? Alleen op de eikel of ook op de penis zelf? En hoeveel tijd van te voren insmeren?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 6. Ik ben 23 jaar en heb al een aantal jaren een heel lieve vriendin. De sex tussen ons is altijd goed geweest, alleen heb altijd al het probleem gehad dat ik vrij snel klaar kwam. Zij heeft hier geen problemen mee dat weet ik. Maar het is voor mezelf zo frustrerend dat ik daar niet eens wat langer van kan genieten. Ik heb ook al van alles geprobeerd, maar heb laatst toch de stap genomen om EMLA te proberen en het gaf wel een beetje een raar gevoel, maar heb het wel een stuk langer volgehouden dat was een heerlijk gevoel.
  Groet

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 7. Emla zorgt voor een goede verdoving van de eikel, waardoor ik langer door kan gaan, voordat ik klaar kom. Daardoor is de sex voor mij en mijn vriendin 100% beter geworden!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.