Fantastische voeten voor de zomer!

De tijd komt weer dat je met het mooie weer je voeten inĀ  mooie slippers en sexy sandalen steekt. Voordat je dit werkelijk gaat doen, is het een must om je voeten eerst eens goed te verzorgen. Hieronder staan tips om ervoor te zorgen dat je voeten er geweldig uit gaan zien.

1. Laat eerst je voeten voor ongeveer 10 minuten weken in een teiltje met lauwwarm water (voeg evt. badschuim toe voor een lekker geurtje)

2. Droog dan je voeten voorzichtig droog met een handdoek.

3. Knip dan eerst je teennagels recht af of vijl deze als je dit prettiger vindt, maar doe dit pas als je teennagels helemaal droog zijn.

4. Gebruik dan een puimsteen om eeltplekken te verwijderen. Wrijf goed over de eeltplekken heen, zodat je de ruwe huid verwijdert en de zachte huid tevoorschijn komt.

5. Masseer je nagelriemen in met een beetje olie of creme.

6. Duw daarna voorzichtig de nagelriemen van alle tenen terug met bv. een wattenstaafje.

7. Gebruik dan een lotion om je voeten lekker in te smeren en daarna een massage toe te passen.

8. Na de massage moet je de lotion goed verwijderen.

9. Als je tot slot nog nagellak wilt gebruiken zie dan de onderstaande tips.

10. Breng een kleine hoeveelheid nagellak aan op het kwastje, veeg overtollige nagellak af aan de hals van het flesje. Breng de eerste lijn nagellak aan in het midden van de nagel en doe dan vervolgens de zijkanten van de nagel.

11. Als je alle teennagels hebt gedaan, wacht dan totdat de nagellak helemaal is opgedroogd. Als dit zo is, breng dan een (blanke) toplaag aan over je nagellak, zodat je er verzekerd van bent dat je nagellak langer blijft zitten en dus mooier blijft.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Fantastische voeten voor de zomer!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.